وزارت نیرو, جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو، نمایشگاه جانبی، غرفه مجازی
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو برگزار می‌گردد

با مشارکت وزارت نیرو و شرکت‌های تابعه، جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو، به مناسبت برزگداشت هفته پژوهش در سال‌جاری به صورت ترکیبی (مجازی و حضوری) با رعایت پروتکل بهداشتی و سایر ضوابط ابلاغی مربوط به ستاد ملی کرونا برگزار می‌گردد.

جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو برگزار می‌گردد
23 آبان 1400 08:13
در این جشنواره مطابق روال سال‌های گذشته، شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو و شرکت‌های تابعه، شرکت‌های فناور، شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها در حوزه آب، برق و انرژی به ارائه محصولات فناورانه، تجهیزات و دستاوردهای پژوهشی خود خواهند پرداخت.
افتتاح شبکه فناوری صنعت آب و برق، معرفی و تقدیر از نورآوری‌های صنعت آب و برق، برگزاری نمایشگاه جانبی محصولات فناورانه به صورت غرفه‌های مجازی و حضوری، برگزاری مجموعه‌ای از نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی به‌صورت آنلاین، از جمله رویدادهای مهم این جشنواره می‌باشد.
از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو، شرکت‌های خصوصی فعال در حوزه صنعت برق، شرکت‌های فناور، شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌های علاقمند به ارائه محصولات فناورانه، دعوت می‌گردد از طریق آدرس الکترونیکی NirooRTFair.nri.ac.ir در این جشنواره ثبت نام نمایند.
تاریخ دقیق برگزاری جشنواره متعاقبا اعلام خواهد شد.