جمعه 07 اردیبهشت 1403

رئیس اداره روابط عمومی پژوهشگاه نیرو منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر قاضی زاده رئیس پژوهشگاه نیرو "ساره شفیعی" به سمت رئیس اداره روابط عمومی پژوهشگاه نیرو منصوب شد.

رئیس اداره روابط عمومی پژوهشگاه نیرو منصوب شد
02 آذر 1399 15:32

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ در این حکم انتصاب، برتعامل سازنده با کلیه واحدهای پژوهشگاه، مدیریت ارتباطات درون و برون سازمانی در چارچوب سیاست‌های کاری پژوهشگاه نیرو، ارتقا فرهنگ سازی و روحیه همکاری، توسعه و ساماندهی نظام جامع اطلاع رسانی، مشارکت در ارتقا و بروزرسانی پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه نیرو؛ برنامه ریزی برای بهره گیری از ظرفیت و فضاهای مجازی؛ تعامل سازنده با اصحاب رسانه، توسعه مدیریت دانش، پژوهش‌های کاربردی و افکارسنجی و شیوه‌های نوین تبلیغات در حوزه‌های روابط عمومی؛ هماهنگی و اجرای برنامه‌های مربوط به جشن‌های ملی و مذهبی و مناسبت‌های مختلف فرهنگی، مشارکت در ایجاد بانک اطلاعات الکترونیک از سیاست‌ها، برنامه‌ها، فعالیت‌ها، قوانین وآئین نامه‌ها، انتشار گزارش عملکرد پژوهشگاه در قالب بولتن و ارائه نتایج به مسئولین ذیربط تاکید شده است.
این معارفه همزمان با برگزاری جلسه هیات رئیسه پژوهشگاه نیرو انجام پذیرفت و به موجب این حکم "دکتر ساره شفیعی" به مدت دو سال به سمت "رئیس اداره روابط عمومی" پژوهشگاه نیرو منصوب گردید.