چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403

به منظور بهره‌مندی از پتانسیل‌های علمی و تحقیقاتی کشور؛ پژوهشگاه نیرو برای اولین بار اقدام به واگذاری پروژه‌های تدوین استاندارد و دستورالعمل نمود

07 مرداد 1399 15:59

مرکز آزمون، بازرسی و استاندارد نیرو (آبانیرو) پژوهشگاه، در راستای مدیریت نیازسنجی، اولویت‌بندی، تدوین، بازنگری و الحاقیه استانداردهای صنعت برق و انرژی در تعامل با شرکت‌های مادر تخصصی، با تأکید بر ارتقاء کیفیت محصولات و خدمات و هم‌افزایی فعالیت‌های بخش‌های مختلف صنعت برق در زمینه به‌کارگیری استانداردها و دستورالعمل‌ها، برای اولین بار اقدام به واگذاری پروژه‌هایی در زمینه تدوین استاندارد و دستورالعمل نمود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو، در این فراخوان که به منظور بهره‌مندی از پتانسیل‌های علمی و تحقیقاتی کشور و فرصت ارائه توانمندی برای کلیه محققین کشور انجام می شود؛ پروژه‌های "تدوین دستورالعمل بهره‌برداری از پست‌های فوق توزیع بدون اپراتور" و "شناسایی، نیازسنجی و اولویت بندی استانداردها و دستورالعمل های حوزه تولید برق (بخش مکانیک و بهره برداری)"، جهت واگذاری به دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی معرفی شدند.
در این راستا متقاضیان متناسب با تخصص و تجربیات خود با قبول شرایط و ضوابط شرکت در فراخوان واگذاری پروژه‌ها می‌توانند در مهلت مقرر، قسمت مربوط به سوابق خود را بر روی سایت پژوهشگاه تکمیل و پس از آن ضمن تعامل با مدیریت توسعه، ترویج و تدوین استانداردهای صنعت برق و انرژی نسبت به ارسال فرم‌ها و مستندات مورد نیاز، اقدامات لازم را انجام دهند. پس از آن مرحله ارزیابی فنی پیشنهادات انجام و در نهایت انتخاب محقق و عقد قرارداد با وی صرفاً از طریق دانشگاه و مرکز پژوهشی محل اشتغال صورت خواهد پذیرفت.
لازم به توضیح است معیارهای ارزیابی پیشنهادات واصله می‌توانند شامل امتیازات وزنی ارزیابی کیفی، پیشنهاد روش و ساختار اجرای پروژه، بررسی برنامه زمان‌بندی تفصیلی، اطلاعات و سوابق همکاران مطابق با ساختار اجرای پروژه بوده و درنهایت امتیاز کل براساس امتیاز فنی و قیمت پیشنهادی محاسبه و تراز می‌گردد.