پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

رئیس پژوهشکده توزیع برق منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر قاضی زاده رئیس پژوهشگاه نیرو "مجتبی گیلوانژاد" به سمت "رئیس پژوهشکده توزیع برق" منصوب شد.

رئیس پژوهشکده توزیع برق منصوب شد
27 خرداد 1399 11:01

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو، در این حکم انتصاب، سازماندهی جریان یکپارچه ایده تا محصول در حوزه صنعت توزیع، برقراری ارتباط منسجم پژوهشگاه با شرکت توانیر و شرکت‌های حوزه توزیع نیرو، مدیریت شکل‌گیری ایده‌های نوآورانه در صنعت توزیع، نظارت موضوعی بر فعالیت‌های طرح‌های توسعه فناوری و گروه‌های پژوهشی مرتبط با صنعت توزیع قید گردیده است.
همچنین بر تعامل حداکثری با معاونت‌های پژوهشگاه جهت رسیدن به اهداف و ماموریت‌های پژوهشگاه، پشتیبانی و همکاری با واحدهای عملیاتی پژوهشگاه جهت رسیدن به اهداف خود، برنامه‌ریزی و اجرای سیاست‌ها و تکالیف ابلاغی وزارت نیرو، شرکت مادر تخصصی توانیر و پژوهشگاه نیرو در حوزه‌ی فعالیت‌های دانش محور صنعت توزیع برق تاکید شده است.
انجام بررسی‌های لازم، ارائه پیشنهادات و همکاری در توسعه فعالیت‌های دانش محور صنعت توزیع نیروی برق کشور به ویژه از طریق شکل‌دهی پروژه‌های پرچم دار محرک، توسعه مشارکت نهادهای غیر دولتی در اجرای فعالیت‌های دانش محور صنعت توزیع نیروی برق کشور، توسعه مشارکت نهادهای غیردولتی در اجرای فعالیت‌های دانش محور صنعت توزیع نیروی برق کشور از دیگر موارد قید شده در این حکم می‌باشد.
به موجب این حکم دکتر مجتبی گیلوانژاد به مدت 2 سال به سمت "رئیس پژوهشکده توزیع برق" منصوب گردید.
گفتنی است؛ این معارفه همزمان با برگزاری جلسه هیأت رئیسه پژوهشگاه نیرو در محل سالن رنجبر انجام پذیرفت و در این مراسم با اهدا لوح تقدیر از خدمات و تلاش‌های بی شائبه "دکتر پرویز رمضانپور " رئیس سابق پژوهشکده توزیع برق در طول دوران تصدی این سمت قدردانی شد.