جمعه 07 اردیبهشت 1403

کارگاه دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو با موضوع «سبک زندگی» برگزار شد

کارگاه دانش افزایی با موضوع « سبک زندگی» با حضور جمعی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو در تاریخ 10 و 12 آذرماه برگزار شد.

13 آذر 1398 15:09

این کارگاه دو روزه به همت دفتر امور هیات علمی پژوهشگاه نیرو و با همكاری مرکز هم اندیشی استادان نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، با حضور جناب آقای دکتر عبدالعظیم کریمی عضو هيأت علمی پژوهشگاه تعليم و تربيت به عنوان مدرس دوره، برگزار گردید.
در این کارگاه که با مشارکت گسترده اعضای هیات علمی برگزار شد مباحث مختلفی همچون آسیب شناسی سبک زندگی، تربیت و سبک زندگی اسلامی، سبک فرزند پروری و مهارت‌های مرتبط با تفکر نقاد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.