جمعه 07 اردیبهشت 1403

اولین دوره آموزش "آتش نشان داوطلب سطح C" در محل پژوهشگاه نیرو برگزار گردید

در راستای ارتقاء سطح دانش و فرهنگ ایمنی در محیط کار و جامعه؛ اولین دوره آموزش " آتش نشان داوطلب سطح C"در محل پژوهشگاه نیرو برگزار گردید.

اولین دوره آموزش "آتش نشان داوطلب سطح  C" در محل  پژوهشگاه نیرو برگزار گردید
26 آبان 1398 14:06

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو ، این دور آموزشی به منظور آمادگی هر چه بیشتر شهروندان پژوهشگاه نیرو در برخورد با حوادث طبیعی و ساخت بشر مانند آتش سوزی، زلزله، سیل، ... و با مباحثی نظیر مبانی حریق، ایمنی در خانه، خطرات سوانح طبیعی و نحوه کار کردن با خاموش کننده های دستی برگزار شد. طی این دور آموزشی که به مدت 20 ساعت و در طول 5 روز به صورت تئوری و عملی برگزار گردید، 23 نفر از پرسنل بخش های مختلف پژوهشگاه نیرو به صورت تئوری و عملی با مباحث ذکر شده آشنا شدند.
این دوره آموزشی با هماهنگی و همت واحد توسعه منابع انسانی و آموزش پژوهشگاه نیرو و با راهبری واحد HSE پژوهشگاه و سازمان آتش نشانی تهران، در راستای ارتقاء سطح دانش و فرهنگ ایمنی در محیط کار و جامعه و آمادگی هر چه بیشتر شهروندان پژوهشگاه در برخورد با حوادث برگزار شد و در پایان دوره نیز گواهینامه معتبر از سوی سازمان آتش نشانی به شرکت کنندگان اعطا گردید.