شنبه 08 اردیبهشت 1403

توافق‌نامه همکاری پژوهشگاه نیرو و شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان

در راستای تجاری‌سازی نتایج تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان، توافق نامه همکاری میان پژوهشگاه نیرو و شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان به امضا رسید.

توافق‌نامه همکاری پژوهشگاه نیرو و شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان
18 مهر 1397 15:55

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ این توافق نامه همکاری میان عبد الوحید مهدوی نیا مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان و سید محسن مرجانمهر، معاون فناوری پژوهشگاه نیرو منعقد گردید.
براساس این گزارش، موضوع توافق نامه مبادله شده، استفاده از ظرفیت طرفین به منظور «واگذاری امتیاز بهره‌برداری از دانش‎فنی و تجاری‌سازی نتایج تحقیقات» پروژه‌های منتخب شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان می‌باشد.
براساس توافق انجام شده، همکاری‌های دو طرف در زمینه‌های انتخاب و آماده‎سازی محصولات مورد نظر «شرکت» به منظور تجاری‎سازی آن محصولات، انجام اقدامات لازم برای تجاری‎سازی محصولات برگزیده «شرکت»، ارائه خدمات پشتیبانی فنی محصولات واگذار شده به «سازنده» با همکاری «محقق»، انعقاد قرارداد واگذاری امتیاز بهره‌برداری از دانش‎فنی با «سازنده»، وصول عواید تجاری‌سازی از «سازنده» وتسهیم منافع حاصل از آن می‌باشد.
مدت اين توافق‎نامه از زمان مبادله به مدت چهار سال شمسی می‌باشد که در صورت تمایل طرفین قابل تمدید خواهد بود.