جمعه 07 اردیبهشت 1403

پنل تخصصی "مهندسی قابليت اطمينان در صنعت برق" برگزار شد

صنعت برق در همه کشورها یکی از استراتژیک‌ترین صنایع است و تامین پایدار برق مورد نیاز هر کشور از حساسیت بالایی برخوردار می‌باشد. از همین رو مساله قابلیت اطمینان نیروگاه‌ها و شبکه توزیع برق دارای اهمیت بسیار می‌باشد.

پنل تخصصی "مهندسی قابليت اطمينان در صنعت برق" برگزار شد
02 خرداد 1397 14:49

بر این اساس به پيشنهاد و با مشاركت مركز توسعه فناوری بهره برداری، نگهداری و تعميرات واحدهای نيروگاهی پژوهشگاه نیرو، پنل تخصصی "مهندسی قابليت اطمينان در صنعت برق" در پنجمين كنفرانس بين المللی مهندسی قابليت اطمينان و ايمنی (IRSEC 2018) تشكيل گرديد.
اولين دوره اين پنل ٢٠ ارديبهشت ١٣٩٧ به مدت 2 ساعت با همكاری اين مركز و با حضور متخصصین نیروگاهی و دانشگاهی در دانشگاه شيراز برگزار شد.
در این پنل مهندس سربندی فراهانی رئیس مرکز توسعه فناوری بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات واحدهای نیروگاهی پژوهشگاه نیرو، ابتدا اقدامات و جریان‌سازی صورت گرفته در حوزه بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات واحدهای نیروگاهی با رویکرد مدیریت دارایی‌های فیزیکی (Physical Asset Management) در بخش تولید صنعت برق را تشریح نمودند، سپس اقدامات صورت گرفته در حوزه مهندسی قابلیت اطمینان در صنعت برق توسط شرکت‌های توگا و توربوتک ارایه شد.
اعضای پنل "مهندسی قابليت اطمينان در صنعت برق" که نخستین دوره آن در پنجمين كنفرانس بين المللی مهندسی قابليت اطمينان و ايمني برگزار شد؛ عبارت از : مهندس محمد ابراهیم سربندی فراهانی (رئیس مرکز توسعه فناوری بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات واحدهای نیروگاهی پژوهشگاه نیرو) ، مهندس سیامک شمیسا (معاون سیستم‌ها و برنامه‌ریزی شرکت بهره‌برداری و تعمیراتی مپنا (MAPNA O&M))، مهندس هیوا خالدی (مدیرعامل شرکت توربوتک)، دکتر سیروس جوادپور (استاد دانشکده مهندسی مواد دانشگاه شیراز)، دکتر کاوه کریمی (استادیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق)، دکتر سيد علی اكبر صفوی(استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه شیراز) می‌باشد.
علاوه بر این طی دو روز برگزاری این کنفرانس، دو مقاله پژوهشی که توسط آقایان مهندس محرمی و سربندی فراهانی و دو تن از همکاران دانشگاهی ارسال و بصورت "ارایه شفاهی" در کنفرانس مورد پذیرش قرار گرفته بود، توسط آقای مهندس محرمی و یکی دیگر از نویسندگان ارایه شد که در پایان کنفرانس یکی از مقالات مذکور جزء مقالات برگزیده انتخاب گردیده و در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار گرفت.