شنبه 08 اردیبهشت 1403

معرفی توانمندی‌های فناوری رباتيك صنعت برق فردا در پژوهشگاه نيرو انجام می‌شود

همزمان با بيست و سومين دوره كنفرانس توزيع نيروی برق كشور، توانمندی‌های فناوری رباتيك صنعت برق در نشستی ويژه معرفی خواهد شد.

معرفی توانمندی‌های فناوری رباتيك صنعت برق فردا در پژوهشگاه نيرو انجام می‌شود
18 اردیبهشت 1397 15:30

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، فناوری روباتيك به عنوان دانشی جديد، در صنعت برق عمر چندانی ندارد و مدت زمان كمی است كه توسط شركت های برقی مورد استفاده قرار می‌گيرد.
فعاليت‌های ايران در اين حوزه به صورت رسمی از حدود 5 سال پيش و با تشكيل كميته رباتيك صنعت برق آغاز شد.
اكنون و پس از گذشت 5 سال از فعاليت اين كميته، توانمندی‌های صنعت برق ايران در حوزه فناوری روباتيك در نشستی ويژه معرفی خواهد شد.
اين نشست از ساعت 14:30 فردا (چهارشنبه) در محل پژوهشگاه نيرو برگزار می‌شود كه حضور همه علاقمندان در آزاد است.
اين گزارش می‌افزايد: روبات‌های بازرسی خطوط برق و روبات‌های بازرسی بويلر نيروگاه و شستشوی مقره از جمله پروژه‌های اجرا شده يا در دست اجرای در حوزه روباتيك صنعت برق است كه پروژه‌های آن تاكنون توسط اين كميته تاييد شده است.
برپايه اين گزارش، كميته رباتيك صنعت برق از 5 سال گذشته فعاليت خود را در زمينه بررسی پروژه‌های مرتبط با رباتيك شروع كرد.
در اين كميته كه نمايندگانی از وزارت نيرو؛ دفتر تحقيقات توانير، پژوهشگاه نيرو، شركت‌های تابعه و اساتيد دانشگاهی حضور داشتند، استانداردهای لازم برای توسعه اين نوع فناوری تدوين شده است.
براين اساس، از سال گذشته و پس از ابلاغ دستور العمل راهبری طرح‌های تحقيقات كاربردی و توسعه توسط معاونت تحقيقات و منابع انسانی وزارت نيرو، مقرر شد كميته جديدی تحت عنوان راهبری ربات‌های صنعت برق در پژوهشگاه نيرو تشكيل شده است كه فعاليت‌ها در قالب اين كميته جديد ادامه پيدا كرده است.