جمعه 07 اردیبهشت 1403

شبیه‌سازی لجن: روشی جدید برای تجسم هضم بیهوازی

03 بهمن 1396 09:51

دکتر Davide Dapelo پس از اخذ مدرک در رشته فیزیک نظری در ژنو، یک فرصت تحقیقاتی در مورد انرژی تجدیدپذیر تحت حمایت اتحادیه اروپا دریافت کرد. در آنجا Davide متوجه شد راه‌هایی برای بهبود فرآیند مخلوط کردن هضم بیهوازی (AD) وجود دارد، که به او برای موضوع دکتری این ایده را داد: کاربرد شبیه‌سازی کامپیوتری روش‌های جریان به یک جنبه خاص از تصفیه فاضلاب. او مقالات متعددی منتشر کرده است. سومین مقاله وی تحت عنوان "ردیابی ذرات با انتشار پوزیترون" (PEPT): یک رویکرد جدید برای تجسم جریان در هاضم بیهوازی در مقیاس آزمایشگاه، اوایل امسال در مجله اندازه گیری و تجهیزات جریان منتشر شده است، جایزه کالج ماه مه را بدست آورد.
در این مقاله توضیح داده شده است که روش جدید چگونه می‌تواند به طور قابل توجهی راندان فرآیند مخلوط کردن AD را بهبود دهد.
مطالب بیشتر در لینک زیر:
Source:https://www.birmingham.ac.uk/schools/engineering/news/2017/simulating-sludge-novel-approach-visualising-anaerobic-digestion.aspx