شنبه 08 اردیبهشت 1403

تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه نیرو و دانشگاه سیستان و بلوچستان امضاء شد

در راستای ماموریت پژوهشگاه نیرو برای گسترش تحقیقات منسجم و هدفمند در صنعت برق و انرژی کشور و به منظور ارتقاء روحيه نشاط و خودباوری متخصصین این حوزه، تفاهم‌نامه‌ای با هدف همکاری آموزشی ـ پژوهشی بين پژوهشگاه نيرو و دانشگاه سیستان و بلوچستان به امضا رسید.

تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه نیرو و دانشگاه سیستان و بلوچستان امضاء شد
17 دی 1396 10:59

به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ این تفاهم نامه به منظور استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و تشریک مساعی برای گسترش تحقیقات هدفمند اعضای هیئت علمی دانشگاه و افزایش سهم پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، رساله‌های دکتری و تحقیقات پژوهشگران پسادکتری در توسعه دانش و فناوری مورد نیاز صنعت برق کشور، بين پژوهشگاه نيرو به نمايندگی آقای دكتر محمدصادق قاضی‌زاده (رئيس پژوهشگاه نیرو) و دانشگاه سیستان و بلوچستان به نمايندگی آقای دكتر علیرضا بندانی (رئيس دانشگاه سیستان و بلوچستان)، مبادله گردید.
با عنایت به تفاهم نامه مبادله شده همکاری‌ها بین دانشگاه سیستان و بلوچستان و پژوهشگاه نیرو در زمینه توسعه ظرفیت‌های نیروگاه خورشیدی؛ توسعه ظرفیت‌های نیروگاه بادی؛ ایجاد سایت مشترک زمین‌گرمایی برای تولید برق؛ زمینه غشایی آب، پساب و غیره؛ توسعه برق روستایی از طریق واحدهای تولید پراکنده (DG) با فناوری ترکیب حرارت و برق (CHP) همچنین بهبود کارایی در سیستم‌های قدرت خواهد بود.
با امضای اين تفاهم‌نامه، پژوهشگاه متعهد می‌گردد در راستای انسجام‌بخشی و حمايت از پايان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجويان تحصيلات تکميلی و نيز پژوهشِ محققين پسادکتری حول محور پروژه‌های سياست‌پژوهی و آينده‌نگاری مورد تاکيد پژوهشگاه، به تحقق اعطای فرصت‌های پژوهشی، کرسی‌های تخصصی و دعوت به همکاری اعضای هيئت علمی وابسته اهتمام ورزد. حمايت‌های پژوهشگاه متناسباً به صورت ايجاد بستر مناسب برای بهره‌مندی دانشگاه از حمايت‌های صنعت برق و يا حمايت مستقيم توسط پژوهشگاه خواهد بود.
با امضای اين تفاهم‌نامه، دانشگاه نیز متعهد می‌گردد برای تسريع اجرای موضوعات مندرج در اين تفاهم‌نامه شامل برنامه‌ريزی موضوع پايان‌نامه‌هاي کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری و نيز پژوهشِ محققين پسادکتری علاقمند به استفاده از تسهيلات طرح شده در اين تفاهم‌نامه در راستای موضوعات تحقيقاتی و طرح‌های پژوهشی دارای اولويت پژوهشگاه، اعطای فرصت‌های پژوهشی،کرسی‌های تخصصی و همکاری اعضای هيئت علمی وابسته تلاش و همکاری نمايد.
مدت اين تفاهم‌نامه از زمان امضاء و مبادله، پنج سال تعيين شده است.