شنبه 08 اردیبهشت 1403

پژوهشگاه نیرو از شرکت‌های دانش بنیان ارائه کننده محصولات و خدمات در حوزه کنترل و پایش خوردگی در صنعت برق حمایت می کند

پژوهشگاه نیرو به منظور پیشبرد برنامه‌های توسعه محور در صنعت برق كشور از شرکت‌های فعال تولیدکننده و ارائه دهنده محصولات و خدمات دانش بنیان در زمینه کنترل و پایش خوردگی، حمایت می‌کند.

11 دی 1396 14:42

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ به منظور پیشبرد برنامه‌های توسعه محور در صنعت برق كشور، پژوهشگاه نیرو حمایت‌های خود را در قالب «ایده‌پردازی و مسأله‌یابی»، «آزمون، ایده و تحقیق و توسعه‌ی محصولات» و «تولید صنعتی و تجاری‌سازی محصول در بازارهای داخلی و صادرات»، به شرکت‌های فعال تولیدکننده و ارائه‌دهنده محصولات و خدمات دانش‌بنیان در زمینه کنترل و پایش خوردگی ارائه می‌دهد.
در این راستا شرکت‌های مرتبط با این حوزه، می توانند جهت ارسال رزومه خود از طریق آدرس ایمیل corrosion@nri.ac.ir با دفتر توسعه فناوری کنترل و پایش خوردگی پژوهشگاه نیرو مکاتبه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره: 88079400- 021 (داخلی 4788) تماس حاصل فرمایند.