پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

حضور مرکز توسعه فناوری مدیریت بارهای سرمایشی در نمایشگاه جانبی 32 امین کنفرانس بین المللی برق

24 آبان 1396 15:32

با برگزار شدن کنفرانس بین المللی برق و نمایشگاه صنعت برق در پژوهشگاه نیرو، مرکز توسعه فناوری مدیریت بارهای سرمایشی این فرصت را مقتنم شمرده تا از طریق آشنایی هر چه بیشتر با صنعت برق و برقراری ارتباط با افراد فعال در این حوزه به منظور دستیابی به اهداف مورد نظر مرکز یعنی دستیابی به راهکارهای کاهش مصرف انرژی در بخش سرمایش، تلاش نماید. در این نمایشگاه سه روزه افراد بسیاری از غرفه مرکز بازدید کردند و جلسات متعددی با افراد فعال در این حوزه صورت گرفته که محوریت عمده این جلسات، بررسی و ارائه راهکارهای مناسب برای کاهش مصرف برق بویژه در خصوص موضوعات مرتبط با کار مرکز یعنی تجهیزات سرمایشی و پربازده بود. خلاصه ای از افراد بازدیدکننده از غرفه مرکز در زیر آورده شده است:
تعداد افراد بازدید کننده از غرفه مرکز حدود 30 نفر بودند که شامل مدیران شرکت های فعال در حوزه ی تولید و توزیع برق، اساتید دانشگاهی و دانشجویان از دانشگاه های مختلف کشور می شوند. ازجمله ی این شرکت ها می توان به لیست زیر اشاره کرد:
شرکت ارتباطات راسان گستر پارس فعال در حوزه ی سرمایش گازی GHP ، شرکت ژیان کوشک مقدم و فعال در حوزه ی احداث نیروگاه های خورشیدی و همچنین دستگا های CCHP، توزیع برق اصفهان و فعال در زمینه بهینه سازی مصرف در تجهیزات سرمایشی، روشنایی ها، شرکت توزیع برق تهران بزرگ فعال در حوزه ی مصرف انرژی و کنترل از راه دور و همچنین روشنایی مراکز تجاری پراکنده، شرکت توزیع استان تهران،شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی، مقدم از شرکت برق حرارتی،توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد، در این مدت جلساتی هم به منظور برقراری ارتباط هر چه بیشتر با صنعتگران برق توسط معاون مرکز دکتر مصطفی سفیدگر با مهندس اسماعیل حسین پور مدیر تحقیقات شرکت توزیع خراسان شمالی حول موضوع طراحی و ساخت سیستم های سرمایشی و گرمایشی با نظر به صرفه جویی انرژی برگزار گردید.
همچنین جلسه ای توسط کارشناسان مرکز آقای مهندس همتی و خانم مهندس احمدی با آقای قیطاسی از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان برگزار شد. موضوعات مورد بررسی در این جلسه درباره ی وضعیت کنونی مصرف برق در کشور، وضعیت سیستم های سرمایشی و تجهیزات پر بازده، تاثیر این گونه تجهیزات به دلیل مصرف زیاد برق در انرژی مصرف شده در ساختمان و همچنین پیشنهاد راهکارهای مناسب برای کاهش و مدیریت مصرف برق در حوزه ی سرمایش بود.