جمعه 07 اردیبهشت 1403

با امضای تفاهم‌نامه همکاری صورت گرفت؛ همکاری پژوهشگاه نیرو با ایتالیایی‌ها در زمینه فناوری آزمایشگاهی برق

پژوهشگاه نیرو تفاهم‌نامه‌ای را با یک شرکت CESI ایتالیا با هدف کسب فناوری آزمایشگاهی، انتقال دانش فنی و به کارگیری تجربیات این شرکت در اجرا و پیاده سازی پایلوتهای مورد نیاز صنعت برق امضا کرد..

08 آبان 1395 14:17

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو، این پژوهشگاه در راستای توسعه تعالات بین‌المللی و نیز استفاده از ظرفیت‌ها و تخصص‌های موجود در سطح بین‌المللی و با در نظر گرفتن زیرساخت‌ها و امکانات در زمینه پژوهش، فناوری و تحقیقات کاربردی، ارائه خدمات آزمایشگاهی در بالاترین سطح کیفی، تفاهم‌نامه‌ای را با شرکت CESI ایتالیا به امضا رسانید.

این تفاهم‌نامه با هدف اکتساب فناوری آزمایشگاهی، انتقال دانش فنی و به کارگیری تجربیات این شرکت در اجرا و پیاده سازی پایلوتهای مورد نیاز صنعت برق مبادله شد.

به منظور عملیاتی شدن توافقات، کارگروهی متشکل از نمایندکان پژوهشگاه نیرو و توانیر برای انتخاب اولویتهای همکاری تشکیل خواهد شد.

شرکت CESI ایتالیا، سوابق و تجربیات بین‌المللی در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی تست و ارزیابی تجهیزات و صدور گواهینامه و بازنگری طراحی در صنعت برق  را داراست.