جمعه 07 اردیبهشت 1403

با حضور وزير نيرو؛ نخبگان برتر صنعت برق کشور تجليل شدند.

در اين آیین که با حضور وزير نيرو، و شماري از فرهيختگان و اساتيد دانشگاه ها در پژوهشگاه نيرو برگزار شد، از آقايان حقی‌فام، فتوحی، فيض، پارسا مقدم و قره‌پتيان به عنوان نخبگان صنعت برق کشور تجليل شد.

با حضور وزير نيرو؛ نخبگان برتر صنعت برق کشور تجليل شدند.
15 تیر 1395 14:55
آیین تجلیل از نخبگان برتر صنعت برق کشور شب گذشته با حضور مهندس "حمید چیت‌چیان" در پژوهشگاه نیرو برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ در آئین تجلیل از نخبگان برتر صنعت برق کشور که شب گذشته (دوشنبه) با حضور مهندس "حمید چیت‌چیان" وزیر نیرو و شماری از مدیران عالی رتبه، فرهیختگان، اساتید دانشگاهی و چهره‌های علمی و فنی در ساختمان پژوهشگاه نیرو برگزار شد، از نخبگان برتر صنعت برق کشور تجلیل به عمل آمد.
این آیین به منظور تجلیل از دکتر "محسن پارسا مقدم" متولد سال 1335 تهران دارای دکترای برق از دانشگاه توهوکو ژاپن، "محمودرضا حقی‌فام" متولد 1343 مراغه دارای دکترای برق از دانشگاه تربیت مدرس، "محمود فتوحی فیروزآبادی" متولد 1338 یروزآباد یزد دارای دکترای برق از دانشگاه کانادا، "جواد فیض" متولد 1331 تبریز دارای دکترای برق از دانشگاه نیوکاسل انگلستان و "گئورک قره‌پتیان" متولد 1341 تهران دارای دکترای برق از دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
سخنرانان این آیین بزرگداشت، دکتر "محمد احمدیان" معاون سازمان انرژی اتمی ایران، "حسن غفوری فرد" دبیرکل جامعه اسلامی ورزشکاران و رییس هیئت بازرسی و نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی، "سیدمحمد صادق‌زاده" مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران (سانا)، "علی‌محمد رنجبر" استاد دانشکده برق و رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف بودند که با بیان خاطراتی از این پژوهشگران و نخبگان، ویژگی‌ها و خصوصیات علمی، اخلاقی و اعتقادی آنان را برشمردند.
بنا بر این گزارش، تاکنون صدها مقاله بین المللی در مجامع مختلف علمی و ده‌ها جلد کتاب از این نخبگان برتر که چهره‌های علمی شناخته شده جهانی هستند، در ایران و سایر کشورها به چاپ رسیده است و هم‌اینک "محمودرضا حقی‌فام" به عنوان معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر و "گئورک قره‌پتیان" به عنوان معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو، با این وزارتخانه همکاری دارند.
در این مراسم، مهندس "ستار محمودی" قائم مقام وزیر نیرو، مهندس "هوشنگ فلاحتیان" معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، مهندس "رحیم میدانی" معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا، مهندس" علی اکبر مهاجری" معاون وزیر نیرو در تحقیقات و منابع انسانی، مهندس "رضا انجم شعاع" معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس، مهندس "آرش کردی" مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر و دکتر "محمدصادق قاضی زاده" رییس پژوهشگاه نیرو نیز حضور داشتند.