وزارت نیرو, پژوهشگاه نیرو, مجتمع آموزشی و پژوهشی تهران,
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

اطلاعیه شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی در مورد اعلام نتایج آزمون استخدامی نیروی انسانی شرکت مدیریت تولید شازند"

نتایج آزمون استخدامی شرکت‌های وابسته (نیروگاه‌ها) شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی در نیروگاه شازند که در تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ برگزار گردید، از طریق لینک زیر قابل مشاهده است.

31 اردیبهشت 1401 15:20
جهت مشاهده نتیجه آزمون به آدرس https://azmoon.nri.ac.ir/azmoon16 مراجعه فرمایند.
🔹 ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان سه برابر ظرفیت آزمون مورخ 25 فروردین سال جاری، برای مرحله بررسی مدارک در آزمون مذکور، مدارک لازم برای تایید اطلاعات خود اظهاری این دسته از داوطلبان به شرح زیر اعلام می شود:
1- 4 قطعه عکس 3*4 پشت نویسی شده
2- اصل کارت ملی و تصویر آن پشت و رو
3- اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن
4- اصل مدرک تحصیلی (گواهینامه موقت یا دانشنامه ) در مقطع تحصیلی ثبت نام شده در امتحان مشترک ممهور به مهر دانشگاه و تصویر آن
5- اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و تصویر آن برای آقایان
6- اصل کارت شناسائی ایثارگری یا معرفی نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران و مراجع ذیصلاح (برای استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگران)
7- ارایه مدرک برای استفاده از اولویت بومی شهرستانی (مطابقت اطلاعات شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا ،ارایه استشهاد محلی و سایر اطلاعات مندرج در دفترچه آزمون)
8- ارائه مدارک و سوابق بیمه ای مرتبط در حوزه شغلی مورد تقاضا(برای استفاده کنندگان از تبصره 3 بند 2 دفترچه آزمون)
9- ارائه مدارک و گواهی مرتبط در حوزه نیروگاهی ((برای استفاده کنندگان از تبصره 4 بند 2 دفترچه آزمون)
10- ارائه مدارک و گواهی از سازمان بهزیستی برای معلولان (برای استفاده کنندگان از بند3-1- بخش سوم دفترچه)
🔹داوطلبان موظفند برای ارایه و بررسی مدارک خود روز سه‌شنبه مورخ ۰۳/ ۰۳/ ۱۴۰۱ یا چهارشنبه ۰۴/ ۰۳/ ۱۴۰۱ از ساعت ۸ تا ۱۳ با همراه داشتن مدارک مربوطه به واحد منابع انسانی شرکت ذیربط مراجعه نمایند.
🔹عدم مراجعه داوطلب در مهلت مقرر به منزله انصراف از سایر مراحل استخدامی تلقی می¬شود.