پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

پیام تسلیت وزیر نیرو به‌مناسبت رحلت علامه حسن‌زاده آملی

وزیر نیرو در پیامی رحلت عالم برجسته، فیلسوف نامدار، "علامه حسن‌زاده آملی" را تسلیت گفت.

پیام تسلیت وزیر نیرو به‌مناسبت رحلت علامه حسن‌زاده آملی
04 مهر 1400 15:19

به‌ گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، متن پیام "علی اکبر محرابیان" وزیر نیرو به شرح ذیل است:
إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
«رحلت فیلسوف گرانقدر و عالم جليل القدر و وارسته، حضرت آيت‌الله علامه حسن‌زاده آملی، موجب تاسف و تالم فراوان گردید. بی‌شک، فقدان این فقيه و عارف بزرگ برای جامعه‌ علمی و حوزوی کشور، ضایعه‌ای سنگین و جبران‌ناپذير به‌شمار می‌آيد.
در آستانه اربعين حسينی سرور و سالار شهيدان، ضايعه مؤلمه فقدان اين عالم ربانی و حکیم گرانقدر را به ساحت مقدس امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، رهروان مکتب تشیع علوی تسلیت و تعزيت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن دانشمند وارسته، رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمايم».