پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

سامانه جامع آموزش صنعت آب و برق رونمایی شد

سامانه جامع "آموزش و سنجش صنعت آب و برق" به‌صورت مجازی رونمایی و شروع به فعالیت کرد.

سامانه جامع آموزش صنعت آب و برق رونمایی شد
13 مرداد 1400 14:06

به نقل پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "محمدصالح اولیا" معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو، در این مراسم که با حضور مدیران آموزش حوزه ستادی، مدیران آموزش شرکت‌های مادرتخصصی و شرکت‌های زیرمجموعه و مراک ز آموزشی برگزار شد، با اشاره به لزوم توسعه سامانه‌های اطلاعاتی بر مبنای فناوری روز و تحلیل علمی در حوزه‌های مختلف منابع انسانی از جمله آموزش، گفت: دسترسی به آمار و اطلاعات واقعی پیش‌نیاز برنامه‌ریزی دقیق برمبنای واقعیت و نه حدس و گمان است و استفاده از شیوه‌های نوین ارائه خدمات در بستر اینترنت مزایای متعددی دارد.
وی اظهار امیدواری کرد: با انجام تکالیف بازیگران مختلف حوزه آموزش نسبت به توسعه این سامانه، تحول در کیفیت خدمات آموزشی را در آینده نزدیک شاهد باشیم.
همچنین، "محمدرضا فدایی‌تهرانی"، رئیس مرکز آموزش‌های تخصصی و صلاحیت حرفه‌ای صنعت آب و برق، با تشریح مشخصات بخش‌های مختلف "سامانه جامع آموزش و سنجش صنعت آب و برق"، بر نقش راهبری، تنظیم‌گری و نظارتی وزارت نیرو، هماهنگی و یکپارچگی بازیگران حوزه آموزش با حداقل مداخله و مزاحمت، استفاده حداکثری از مزایای فناوری اطلاعات، گزارش‌گیری دقیق، واقعی و به‌روز، شفافیت و وحدت‌رویه مراکز مختلف آموزش در اجرای آموزش و صدور گواهینامه الکترونیکی با شکل واحد تاکید کرد.
سامانه جامع "آموزش و سنجش صنعت آب و برق" با هدف ارائه خدمات آموزشی به‌صورت الکترونیکی، ایجاد جامعه مدرسان آب و برق، امکان بروزرسانی برخط محتوای آموزشی، وحدت رویه و بهره‌مندی از ارائه‌دهندگان متنوع خدمات اعم از مراکز آموزشی داخل و خارج از وزارت نیرو، شفافیت و صدورگواهینامه الکترونیک به عنوان یک سند هوشمند و کاهش هزینه تمام شده خدمات آموزشی و ارتقای کیفیت و اثر بخشی آموزش‌ها در "مرکز آموزش‌های تخصصی و صلاحیت حرفه‌ای" ستاد وزارت نیرو توسعه داده شده است.
این سامانه از 6 بخش اصلی شامل ارزیابی موضوعی مدرسان، درسنامه، مدیریت اجرای آموزش، اعتبارسنجی و سطح‌بندی مراکز آموزشی، تقویم و ارزیابی آموزشی شرکت‌ها و صلاحیت حرفه‌ای تشکیل شده است. در طول دوره آزمایشی کار این سامانه در 30 روز گذشته، عملکرد بخش‌های مختلف ارزیابی و اکثریت مراکز آموزشی اعم از مراکز وابسته به وزارت نیرو، مراکز دانشگاهی، مراکز غیردولتی و خصوصی اطلاعات خود را بارگذاری و فرایندهای آموزشی مربوط به فعالیت‌های سال 1400، بالغ بر 250 هزار نفر - ساعت آموزش را در آن به ثبت رساندند.