پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

پیام تسلیت دکتر اردکانیان "وزیرنیرو" به مناسبت درگذشت پروفسور علیمحمد رنجبر

"انالله و انا الیه راجعون
ضایعه درگذشت استاد فرهیخته و پیشکسوت صنعت برق، دکتر علی‌محمد رنجبر موجب تاسف و تالم فراوان گردید.
استاد علی‌محمد رنجبر به‌عنوان موسس و اولین رئیس پژوهشگاه نیرو، پایه‌گذار روند رشد علمی و دانش تخصصی در صنعت برق بود و توسعه و تعالی این صنعت، تا حدود زیادی مدیون تلاش و دانش اوست.
اولین رئیس دانشگاه صنعتی شریف پس از انقلاب اسلامی، اقدامات ارزنده علمی، پژوهشی و اجرایی، از جمله معاونت وزیر نیرو در امور برق و انرژی، همچنین اقدامات ماندگار در صنعت برق و انتخاب به عنوان استاد نمونه کشور و چهره ماندگار علمی در سال ۱۳۸۳ تنها بخشی از سوابق ارزشمند آن مرحوم در صنعت برق می‌باشد و بی تردید فقدان ایشان، ضایعه جبران ناپذیری برای صنعت برق کشور است.
اینجانب فقدان این دانشمند ارجمند را حضور خانواده محترم، بازماندگان ایشان و تمامی شاگردانش و همکارانم در صنعت برق تسلیت گفته و از خداوند متعال برایشان غفران و رحمت الهی آرزومندم.
رضا اردکانیان
وزیر نیرو"