جمعه 07 اردیبهشت 1403

پیام تسلیت مهندس بیطرف وزیر نیروی دولت‌های هفتم و هشتم به مناسبت درگذشت دکتر علی‌محمد رنجبر

13 تیر 1400 12:41

انٌا لله و انٌا الیه راجعون
درگذشت استاد گرانقدر دانشگاه صنعتی شریف ، فرهیخته روشن ضمیر ، مبارز انقلابی ، عالم با عمل ، یار مهندسان و دانشگاهیان ، مدیر دلسوز و فداکار صنعت برق ایران دکتر علیمحمد رنجبر را ، تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم . او سال‌های طولانی مسئولیت معاونت وزارت نیرو و پژوهشگاه نیرو و دانشگاه صنعتی شریف را بر عهده داشت و همراه ثابت قدم شرکت موننکو ایران بود ، او در هر سنگری خدمت کرد ، بعنوان استاد ، معاون ، مدیر ، مربی ، راهنما حقیقتاً محبوب قلوب همکارانش و شاگردانش بود .
روحش شاد و یادش جاویدان ، اینجانب مصیبت درگذشت این استاد ارزشمند را به خانواده محترم ایشان ، به مدیران و کارکنان وزارت نیرو و صنعت برق ایران و شاگردان و دوستداران او ، صمیمانه تسلیت عرض نموده ، برای او آمرزش و رحمت الهی و برای کلیه بازماندگان و دوستانش صبر و بردباری مسئلت مینمایم .
حبیب الله بیطرف