پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

کارگاه دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو با موضوع « اخلاق حرفه ای سطح 1 » برگزار شد

25 بهمن 1399 09:49

کارگاه دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی با موضوع « اخلاق حرفه ای سطح 1 با حضور جمعی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو در تاریخ 5 و 6 بهمن99 به صورت مجازی برگزار شد.
این کارگاه دو روزه که با مشارکت گسترده اعضای هیات علمی همراه بود، به همت دفتر امور هیات علمی پژوهشگاه نیرو و با همكاري مرکز هم اندیشی استادان نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، با حضور حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای میرهاشمی به عنوان مدرس دوره، برگزار گردید و مباحث مختلفی همچون مکارم اخلاق، ؛ اصول اخلاق حرفه ای، اخلاق زیست محیطی ؛ ویژگی‌های نظام اخلاقی برتر و....... در این کارگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.