پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

جشنواره مجازی پژوهش و فناوری وزارت نیرو آغاز به‌کار کرد/ تقدیر وزیر نیرو از پروژه‌ها و شرکت‌های پژوهشی برتر صنعت آب و برق

جشنواره مجازی پژوهش و فناوری وزارت نیرو، با مشارکت وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، شرکت‌های مادر تخصصی صنعت آب و برق و شرکت‌های تابعه، همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه آب، برق و انرژی آغاز به‌کار کرد.

16 دی 1399 16:59

جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو که با حضور وزیر نیرو در هفته سی و پنجم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران آغاز به‌کار کرد، رویدادی برای اشتراک‌گذاری دانش‌های نوین کسب شده در حوزه صنعت برق و انرژی، روش‌ها و مفاهیم نوآورانه به دست آمده توسط پژوهشگران و نهادهای مرتبط و توسعه فناوری‌های حوزه‌های آب و برق محسوب می‌شود.
این جشنواره سعی دارد در راستای اهداف و ماموریت‌های صنعت آب و برق در زیست بوم نوآوری این صنعت، همچنین مشارکت و همکاری صنایع و دانشگاه‌ها، چالش‌های پیش‌روی صنعت و تجارب پژوهشی در این زمینه را ارائه کند.
این جشنواره به دلیل محدودیت‌های شیوع ویروس کرونا در بستر مجازی برگزار می‌شود و از اهداف مهم برگزاری این رویداد می‌توان به ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح وزارت نیرو، شناسایی و عرضه عملکردهای پژوهشی و فناوری حوزه‌های آب و برق، تشویق و تقدیر از پژوهشگران، فناوران، موسسات پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی برتر، ایجاد فضای تعاملی میان پژوهشگران و فناوران، بسترسازی برای تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و طرح‌های فناورانه و تبیین وضعیت موجود پژوهش و فناوری، روندها و آینده آن در کشور اشاره کرد.
رویدادهای جانبی متعددی در این جشنواره از جمله برپایی غرفه‌های مجازی، انتقال تجربیات عملیاتی در به‌کارگیری دستاوردهای پژوهشی به‌صورت معرفی و برگزاری نشست، کریدور پژوهش و فناوری، چالش‌های بهره‌برداری صنعت آب و برق، تور مجازی آزمایشگاه‌های مرجع و همچنین در طول جشنواره پژوهش و فناوری 66 کارگاه و 20 نشست تخصصی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
این گزارش می افزاید، جشنواره حاضر اولین تجربه در برگزاری یک جشنواره مجازی است و تلاش متولیان رویداد بر برگزاری با کیفیت جشنواره و ايجاد محيطی مناسب در فضای مجازی میان پژوهشگران و فناوران است.
در مراسم آغاز به‌کار این جشنواره که امروز سه‌شنبه برگزار شد، پروژه‌های برتر و شرکت‌های پژوهشی با حضور وزیر نیرو به شرح ذیل معرفی و از آنها تقدیر شد.-
- مجيد صنايع پسند، محقق پروژه "تدوين روش شناسی، اندازه گيری خطا و كاليبراسيون ترانسفورماتورهای ولتاژ خازنی(CVT) در محل پست"
- سيد فخرالدين طاهر زاده موسويان، محقق پروژه «طراحی و ساخت پمپ‌های لجن كش هيدروليكی و بررسی عملكرد آنها درمقايسه با الكترو‌پمپ‌های مشابه»
- حسين اردلان، محقق پروژه «بررسی و تحقيق برای به‌دست آوردن دبی بهينه تخليه از مجرای تعبيه شده در كف مخزن سد گتوند عليا»