چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403

برگزاری کارگاه دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو با موضوع «اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی سطح 4»

23 مهر 1399 12:59

کارگاه دانش افزایی و توانمند سازی اعضای هیات علمی با موضوع « اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی سطح 4» با حضور جمعی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو در تاریخ 18 و 19 شهریور 99 به صورت مجازی برگزار شد.
این کارگاه دو روزه به همت دفتر امور هیات علمی پژوهشگاه نیرو و با همكاری مرکز هم اندیشی استادان نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، با حضور جناب آقای دکتر هادی آجیلی عضو هيأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان مدرس دوره، برگزار گردید.
در این کارگاه که با مشارکت گسترده اعضای هیات علمی برگزار شد مباحث مختلفی همچون بررسی ابعاد و مولفه های اقتصاد مقاومتی جمهوری اسلامی ایران، تبیین مشکلات کنونی اقتصاد ایران، آثار تحریم‌ها و بررسی بازار مصرف گسترده منطقه‌ای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.