پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

با حضور وزیر نیرو؛ فاز اول سامانه جامع پایش آنلاین وضعیت نیروگاه‌های کشور در مهرماه 1398 رونمایی شد.

28 تیر 1399 16:56

پیرو طراحی، توسعه و پیاده‌سازی سامانه مدیریت بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات واحدهای نیروگاهی، تأسیس و راه‌اندازی مرکز پایش وضعیت ، عیب‌یابی و ارائه خدمات به ناوگان واحدهای نیروگاهی در مرحله اول به پایان رسید. خدمات قابل ارائه این مجموعه به ناوگان نیروگاه‌های کشور شامل: ارائه گزارش از وضعیت ناوگان و نیروگاه‌های کشور و گزارش عملکرد واحدها به مدیریت نیروگاه، تیم‌های ستادی و ارائه تحلیل‌های اقتصادی و داشبوردهای مدیریتی برای تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی و ایجاد شبکه متخصصان و ارائه انواع سرویس‌های مورد نیاز در بهره‌برداری از نیروگاه‌هاست. کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و جلوگیری از آلودگی محیط زیست از اثرات اجتماعی مستقیم استفاده از این سامانه پایش وضعیت است که توسط جمعی از نخبگان و متخصصان برجسته طراحی و راه‌اندازی شده است.