پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

فراخوان مشارکت در توسعه فناوری و تجاری‌سازی خودروی هيبريدی بردافزا با قابليت توليدپراكنده

14 اسفند 1398 12:56

پژوهشگاه نيرو در نظر دارد از طریق مشارکت با شرکت‌های واجد الشرایط، نسبت به توسعه فناوری و تجاری‌سازی ساخت خودروهای برقی و هيبريدی، اقدام نماید. در مرحله اول این طرح مشارکتی فعالیت‌های تحقیق و توسعه جهت طراحی،تدوين دانش فنی و ساخت نمونه «خودرو هيبريدی بردافزا با قابليت توليدپراكنده » به انجام رسیده و نمونه ساخته شده مورد ارزيابی و آزمون قرار خواهد گرفت. در مرحله دوم، فعالیت‌های لازم برای تجاری‌سازی فناوری انجام می‌شود و عرضه صنعتی محصول انجام می‌شود.
بدینوسیله از کلیه شركت‌های تولیدکننده، مراکز تحقیقاتی ، مراکز رشد ، هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان که تمايل به مشارکت در طرح فوق الذکر را دارند تقاضا می‌گردد ضمن مکاتبه رسمی با پژوهشگاه نیرو ، حداکثر تا تاریخ 1398/12/22 نسبت به دریافت اسناد اقدام نمایند.

آدرس: تهران- شهرک غرب- انتهای بلوار دادمان- پژوهشگاه نیرو
تلفن : 88364623