پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

آغاز طرح جامع پایش سلامت کارکنان پژوهشگاه نیرو

پنجمین دوره طرح پایش سلامت کارکنان پژوهشگاه نیرو، به همت و پیگیری کمیته فوق‌ برنامه پژوهشگاه و با هدف آگاهی کارکنان پژوهشگاه نیرو از وضعیت سلامت جسمانی خود و ارائه راهکار جهت حفظ و بهبود آن و رسیدن به وضعیت مطلوب، طی روزهای 28 الی 30 بهمن ماه برگزار می‌گردد.

آغاز طرح جامع پایش سلامت کارکنان پژوهشگاه نیرو
28 بهمن 1397 14:59

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو، مطابق سنوات گذشته و در پی برگزاری این طرح، غربالگری‌های متعددی نظیر سرطان‌ های شایع در زنان و مردان، امکان بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و شناسایی افراد در معرض خطر، بررسی عملکرد غده تیروئید، کبد و کلیه‌ها و ... انجام می‌شود.
طرح جامع سلامت کارکنان در دو مرحله اجرا می‌شود؛ در مرحله اول در روزهای یاد شده نمونه ‌گیری و انجام آزمایش صورت پذیرفته و پس از دریافت نتایج، در مرحله دوم پزشکان متخصص نسبت به ویزیت، انجام بررسی‌های تکمیلی و تجویزات لازم اقدام می‌نمایند.
همچنین در این دوره با توجه به مذاکرات صورت گرفته، خدمات مرکز تخصصی طب کار و بیماری‌های شغلی نیز ارائه خواهد شد.