پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

تفاهم‌نامه همكاری پژوهشگاه نيرو و دانشگاه شهید‌باهنر کرمان

در راستای ماموريت پژوهشگاه نيرو برای گسترش تحقيقات منسجم و هدفمند در صنعت برق و انرژی کشور و به منظور ارتقاء روحيه نشاط و خودباوری متخصصين اين حوزه، تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه نیرو و دانشگاه شهید باهنر کرمان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه همكاری پژوهشگاه نيرو و دانشگاه شهید‌باهنر کرمان
29 مهر 1397 09:54

اين تفاهم‌نامه با هدف همکاری آموزشی ـ ‌پژوهشی بين پژوهشگاه نيرو به نمايندگی آقای دكتر محمدصادق قاضی‌زاده رئیس پژوهشگاه نیرو و دانشگاه شهید‌باهنر کرمان به نمايندگی آقای دکتر محمدعلی طاهر رئیس دانشگاه مبادله گرديد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو؛ به‌منظور استفاده از ظرفيت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و تشريک مساعی برای گسترش تحقيقات هدفمند در توسعه دانش و فناوری موردنياز صنعت برق کشور و نیز ایجاد قطبیت دانشگاه شهید باهنر کرمان در موضوع مطالعات تئوری بهینه‌سازی برق و انرژی کشور، این تفاهم نامه میان طرفین به امضاء رسید.
براساس این تفاهم نامهپژوهشگاه نیرو در زمینه همکاری در ایجاد گروه‌های علمی و استارت‌آپ‌های انرژی در حوزه‌های تخصصی مربوطه با هدف ارتقاء کیفیت انجام فعالیت‌ گروهی در راستای تخصیص طرح‌های حمایتی به دانشگاه شهید باهنر کرمان (فرآیند تیم‌سازی)؛ انجام پروژه‌ها و طرح‌های فناوری حوزه‌های تئوری بهینه‌سازی انرژی تجدیدپذیر، اقتصاد انرژی و محیط زیست (پساب‌ها و پسماندهای نیروگاهی) و ایجاد بستر مناسب جهت تامین منابع مالی مورد نیاز طرح‌ها و پروژه‌های فناورانه صنعت برق و انرژی از طریق شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع استان کرمان تحت مدیریت پژوهشگاه از پژوهشکده انرژی دانشگاه شهید باهنر کرمان حمایت به عمل می‌آورد.
ایجاد آزمایشگاه مرجع انرژی خورشیدی در دانشگاه شهید باهنر کرمان با همکاری پژوهشگاه نیرو به منظور رفع نیازهای صنعت برق و انرژی کشور، چاپ کتاب و نشریه علمی به صورت مشترک با بهره‌گیری از امکانات طرفین، استفاده از توانمندی‌های اعضاء هیئت علمی و همکاران پژوهشگاه نیرو در انجام پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و پروژه‌های تحقیقاتی دانشگاه با سایر مراکز، تبادل اطلاعات علمی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی نظری_عملی در سطح منطقه‎‌ای و استانی با بهره‌گیری از توانمندی‌های اعضای هیئت علمی و همکاران پژوهشگاه نیرو از دیگر زمینه های همکاری مشترک خواهد بود.
با امضای اين تفاهم‌نامه، بهره‌مندی از تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی جهت انجام پروژه‌های مشترک برای هریک از طرفین میسر می‌باشد.
مدت اين تفاهم‌نامه از زمان امضاء و مبادله، پنج سال تعيين شده و در صورت توافق طرفين، تفاهم‌نامه قابل تمديد خواهد بود.