پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

فراخوان شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه‌کننده محصولات و خدمات در حوزه کنترل و پایش خوردگی در صنعت برق به منظور انجام حمایت‌ها توسط پژوهشگاه نیرو

02 بهمن 1396 10:57

پژوهشگاه نیرو در جهت انجام اقدامات حمایتی به منظور پیشبرد برنامه‌های توسعه محور در صنعت برق كشور، از شرکت‌های فعال تولیدکننده و ارائه‌دهنده محصولات و خدمات دانش‌بنیان در زمینه کنترل و پایش خوردگی، به منظور انجام حمایت‌ها در قالب «ایده‌پردازی و مسأله‌یابی»، «آزمون، ایده و تحقیق و توسعه‌ی محصولات» و «تولید صنعتی و تجاری‌سازی محصول در بازارهای داخلی و صادرات»، دعوت به عمل می‌آورد.
در همین خصوص از شرکت‌های مرتبط در این حوزه خواهشمند است رزومه‌ی خود را با عنوان «طرح کنترل و پایش خوردگی در صنعت برق» به آدرس ایمیل یا شماره فکس دفتر ارسال و یا جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تماس‌های این دفتر، تماس حاصل فرمایند.