پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

اطلاعیه مهم: قابل توجه اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و ... متبحر در زمینه‎های نشر دانش

پژوهشکده توزیع برق در زمینه انتشارات آثار مرتبط با شرکت‎های توزیع نیروی برق، از اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و ... متبحر و علاقه‎مند برای هم‎اندیشی و همکاری دعوت به همکاری می‎نماید.

19 دی 1396 10:02

پژوهشکده توزیع فعالیت‎های موثر و مفیدی را در زمینه‎های مشروح زیر آغاز نموده است:
1- ترجمه انگلیسی به فارسی کتابهای مفید و حتی المقدور چاپ جدید در موضوعات مختلف توزیع انرژی برق
2- تهیه مقالات مروری از مباحث و موضوعات مختلف توزیع انرژی برق
3- تهیه کتابخانه دیجیتال حاوی منابع علمی و تکنولوژیکی مورد نیاز شرکت‎های استانی توزیع نیروی برق (منابع عمدتا متشکل از استانداردها، مجموعه مقالات کنفرانسهای مرتبط و نهایتا مقالات علمی مربوط)
4- تالیف کتاب در زمینه‎های فنی و غیر فنی مرتبط با شرح وظایف شرکتهای توزیع نیروی برق
با توجه به مطالب فوق از اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و ... متبحر و علاقه‎مند به هر یک از زمینه‎های مزبور برای هم‎اندیشی و همکاری دعوت بعمل آمده و خواهشمند است تمایل خود را از طریق پست الکترونیکی study@nri.ac.ir اعلام فرمایید.