چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403

امضای تفاهم‌نامه همکاری مابین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و پژوهشگاه نیرو

تفاهم‌نامه همکاری مابین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و پژوهشگاه نیرو به منظور ارتقاء دانش و توسعه همکاری‌های مشترک علمی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی در خصوص کاربرد فناوری‌های نوین ارتباطات، اطلاعات و امنیت در صنعت برق به امضاء رسید.

05 آبان 1395 13:10

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو، به منظور ارتقاء دانش و توسعه همکاری‌های مشترک علمی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی در خصوص کاربرد فناوری‌های نوین ارتباطات، اطلاعات و امنیت در صنعت برق تفاهم‌نامه میان پژوهشگاه نیرو که به نمایندگی آقای دکتر محمدصادق قاضی‌زاده به عنوان رئیس پژوهشگاه نیرو و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به نمایندگی آقای دکتر محمد خوانساری، به عنوان رئیس پژوهشگاه(پژوهشگاه فاوا) به امضا رسید.

سرمایه‌گذاری و تحقیق و توسعه دو پژوهشگاه در قالب"فناوری اینترنت اشیاء" و سایر فناوری‌های نوین مرتبط با آن در جهت ارتقاء دانش و بومی‌سازی فناوری اینترنت اشیاء در حوزه‌های اولویت‌دار صنعت برق کشور، سرمایه‌گذاری و تحقیق و توسعه مشترک دو پژوهشگاه در حوزه فناوری امنیت ارتباطات و اطلاعات در صنعت برق، همکاری مشترک در خصوص توسعه آزمایشگاه‌ها و امکان استفاده و بهره‌برداری از امکانات آزمایشگاهی طرفین و سرمایه‌گذاری و تحقیق و توسعه مشترک دو پژوهشگاه در خصوص بومی‌سازی فناوری نوین حوزه ارتباطات و اطلاعات با هدف توسعه کارآفرینی و حمایت شرکتهای دانش بنیان از جمله محورهای اولویت‌دار این تفاهم‌نامه است.

گفتنی است این تفاهم‌نامه در 12 ماده، یک تبصره و دو نسخه واحد و با ارزش و اعتبار یکسان به امضای طرفین رسید و از تاریخ امضاء و مبادله معتبر و لازم‌الاجرا می‌باشد.