پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

ثبت نام پنجمین کنفرانس علمی و دوره طلایی نانو با حمایت پژوهشگاه نیرو آغاز شد.

دوره طلایی نانو که بعنوان یکی از برترین دوره های پژوهش محور کشور شناخته می شود ، بمنظور تلفیق و یادگیری علوم و فناوری نانو و استفاده از آن در سایر علوم تحصیلی ، سالیانه یک بار در برترین واحد های علمی کشور برگزار میگردد. که پنجمین دوره آن امسال در تاریخ 4 و 5 آذر ماه ، با حضور کارگروه های عمومی و تخصصی رشته های خاص،  در انستیتو پاستور ایران- ته...

ثبت نام پنجمین کنفرانس علمی و دوره طلایی نانو با حمایت پژوهشگاه نیرو آغاز شد.
04 آبان 1395 09:30

دبیر علمی کنفرانس و دوره ،آقای پروفسور عظیم اکبرزاده (ریاست اسبق پایلوت نانوبیوتکنولوژی انستیتو پاستور ایران) و دبیر اجرایی آقای مهندس  عباس میرزاپور (مدیر نهاد ترویج نانو واحد علوم و تحقیقات) و مدرسان دوره اساتید دارای گواهی توانمندی تدریس سطح الف ستاد فناوری نانو و اساتید متخصص هیئت علمی انستیتو پاستور ایران می باشند.

حامیان معنوی و علمی این دوره:

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی (معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران،  پژوهشگاه رویان ، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران ، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران ، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای (سازمان انرژی اتمی)، سازمان فضایی ایران (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) ، پژوهشگاه نیرو (وزارت نیرو)، پژوهشکده گیاهان دارویی ، کمیته نانو  ,  وزارت بهداشت ، کمیته نانو وزارت جهاد کشاورزی ، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، ، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران ، انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران ، انجمن نانوفناوری پزشکی جمهوری اسلامی ایران ، انجمن شیمی جمهوری اسلامی ایران ، انجمن داروسازان جمهوری اسلامی ایران،  انجمن علوم و صنایع غذایی جمهوری اسلامی ایران

اطلاعات برگزاری و ثبت نام:

زمان برگزاری: 4 و 5 آذرماه 1395 (پنجشنبه و جمعه )

محل برگزاری : انستیتو پاستور ایران - تهران

ویژه: اساتید ، دانشجویان  و محققان

دبیر علمی: پروفسور عظیم اکبرزاده (هیئت علمی و ریاست اسبق پایلوت نانوبیوتکنولوژی انستیتو پاستور ایران)

دبیر اجرایی: مهندس عباس میرزاپور (مدیر نهاد ترویج و توسعه علوم و تحقیقات فناوری نانو)

مدرسان: اساتید سطح الف ستاد نانو - نهاد ریاست جمهوری و اساتید متخصص و هیئت علمی انستیتو پاستور ایران

کارگروه مرتبط  : کارگروه علوم پایه و کارگروه مهندسی و فناوری ساخت

* با اعطای مدرک پایان دوره بین المللی

*تخفیف دریافت اعتبار آزمایشگاهی(گرنت) ، از شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

* با توجه به استقبال هرساله متقاضیان شرکت در این دوره ، از متقاضیان تقاضا میگردد " قبل از اتمام ظرفیت " ثبت نام خود را قطعی نمایند.

نحوه ثبت نام غیرحضوری

و کسب اطلاعات بیشتر :

09194073835  (تماس مستقیم و کسب اطلاعات)

09332371728  (ثبت نام از طریق ارسال پیامک: شامل نام و نام خانوادگی ، دانشگاه ، رشته تحصیلی و کد ملی )

سعید صابری

دوشنبه, 17 آبان,1395 :

بنظرم دوره های طلایی نانو واقعا متفاوت و مفیدتر از سایر دوره ها و سمینارهاست! یادمه سال 91 که ایران بودم تونستم شرکت کنم. امیدوارم بتونم امسال هم بیام ایران و در دوره شرکت کنم و از حضور پروفسور اکبرزاده استفاده کنم و دوست خوشتیپم آقای مهندس میرزاپور رو هم دوباره ببینم. خوشحالم از اینکه دوره اینقدر جذاب شده که پژوهشگاه نیرو و سازمان فضایی و اونایی که با رشته من ارتباط دارن از این دوره حمایت کردن.
به همتون خداقوت میگم. امیدوارم با کمک هم بتونیم کشور رو به بالا بالاها برسونیم.

تانیا

دوشنبه, 17 آبان,1395 :

با شما موافقم.سال 94 شرکت کردم تو این دوره. خییییییلی به دردم خورد و تونستم حسابی خودمو با مدرکش ارتقا بدم. البته مبحث علمی اش هم منو به حدی قوی کرد که الان 3تا ثبت اختراع دارم. امسال هم ثبت نام میکنم حتما

محسن ملکی

جمعه, 05 آذر,1395 :

من همین الان توی این کنفرانس هستم. واقعا هیچ استانداردی توی این کنفرانس رعایت نشده. صرفا چند فارغالتحصیل دکتری اومدن تز ها شون رو یک بار دیگه ارایه میدن. زمانبندی هم بسیار بد هست.

فک کنم تنها انگیزه برگزاری این دوره کسب درآمد برای برگزار کنندگان هست.

در نهایت توصیه میکنم خیلی به حمایت کنندگان کنفرانسها توجه نکنید. فقط بار تبلیغانی دارن

محمد وکیلی فرد

جمعه, 05 آذر,1395 :

كنفرانس از لحاظ زمانبندي بسيار نامنظم است.
موضوعات مطرح شده يا بسيار كلي و يا بعضا در حد نصيحت مي باشد، يا بسيار جزئي و تخصصي ( در حد ارائه تز دكتري با همان فايل پاورپوينت ارائه شده در جلسه دفاع) است.