پژوهشگاه نیرو
برنامهریزی تولید، اولویت نخست توسعه صنعت برق
قائم مقام شرکت صانیر گفت: برای رسیدن به اهداف توسعهای در صنعت برق، اولویت اول برنامهریزی تولید کشور، تعیین روش و فلسفه آن است.
مسعود حجت قائم مقام شرکت صانیر در گفتگو با خبرنگار واحد روابط عمومی پژوهشگاه نیرو در خصوص ارتقاء انتقال توان با ظرفیت بالا گفت: اولویت نخست برای رسیدن به اهداف توسعهای در این زمینه، برنامهریزی اصولی برای تولید کشور و تعیین روش و چارچوبهای آن است تا بتوانیم با تهیه پیش نیازهای لازم، تولید را افزایش داده و بعد از آن نیز به فکر ایجاد کریدور انتقال و انتقال توان با ظرفیت بالا براساس محل آن تولید در شبکه باشیم.
حجت در رابطه با وضعیت تولید و انتقال برق کشور تصریح کرد: اگر ایران را با کشورهای پیشرفته اروپایی مقایسه کنیم، بایستی خیلی تلاش کنیم ولی در مقایسه با کشورهای همسایه در یک سطح بوده و چه بسا بالاتر می باشیم.
قائم مقام شرکت صانیر در خصوص اینکه آیا تولید پراکنده برق توجیه اقتصادی دارد یا نه؟ گفت: اگر تولید به صورت برق و حرارت باشد صرفه اقتصادی دارد.
وی افزود: یکی از مسائل مهم، مسئله هماهنگی تامین سوخت نیروگاهها است که باید با با وزارت نفت هماهنگ شود و اینکه چقدر میخواهیم به سراغ تولید پراکنده در کشور برویم و تا چه حد ایده مترقی و درست استفاده از CHP یا تولید همزمان حرارت و برق را در کشور جامعه عمل بپوشانیم، بایستی مطالعات جامع در این خصوص صورت گیرد.
حجت ادامه داد: با توجه به اینکه صنایع ما هنوز به طور کامل جا نیفتاده است فکر می کنم نیاز به مصرف برق خیلی بیشتر شود وزارت نیرو و صنعت برق کار سنگینی را بر عهده دارد تا نیروگاههای جدیدی را به بهره برداری برساند.
وی در مورد تحقق شعار سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل گفت: با توجه به اینکه نیروهای انسانی قوی داریم اگر مدیران این صنعت همت را جزم کنند به طور یقین شعار سال تحقق مییابد.