ﺳﻪشنبه 03 اسفند 1395

با امضای تفاهم‌نامه مشترک صورت گرفت؛ توسعه همكاری پژوهشگاه نیرو و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ايران

اين تفاهم‌نامه، به‌ منظور استفاده از ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي سازمان و تشريک مساعی برای گسترش تحقیقات هدفمند اعضای هیئت علمی سازمان و افزایش سهم پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، رساله­‌های دکتری و تحقیقات پژوهشگران پسادکتری در توسعه دانش و فناوری مورد نیاز صنعت برق کشور منعقد می‌شود.

22 دی 1395 09:33

به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی پژوهشگاه نیرو، در راستای گسترش تحقیقات منسجم و هدفمند در صنعت برق و انرژی کشور و به منظور ارتقاء روحيه نشاط و خودباوري متخصصین این حوزه، پژوهشگاه نیرو تفاهم‌نامه‌ای را با هدف همکاري آموزشي ـ پژوهشي بين پژوهشگاه نيرو به نمايندگي آقای دكتر محمدصادق قاضی‌زاده (رئيس پژوهشگاه) و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران به نمايندگی آقای دكتر فتح ا... مضطرزاده (معاون وزیر و رئيس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ايران) به امضا رسانید.

اين تفاهم‌نامه، به‌ منظور استفاده از ظرفيت‌ها و توانمندیهای سازمان و تشريک مساعی برای گسترش تحقیقات هدفمند اعضای هیئت علمی سازمان و افزایش سهم پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، رساله­های دکتری و تحقیقات پژوهشگران پسادکتری در توسعه دانش و فناوری مورد نیاز صنعت برق کشور منعقد می­‌شود.

روش اجرايی تفاهم‌نامه به اين صورت است که کارگروه راهبری متشکل از نمايندگان معرفي شده از سوی طرفين تشکيل و فرآيند اجرايی تفاهم‌نامه را طراحی و تدوين نموده و بر اجراي آن نظارت می‌کنند. اين کارگروه جلسات دوره‌ای خود را برگزار نموده و گزارش جلسات را به رؤسای سازمان و پژوهشگاه ارائه می‌کند.

حمايت از انجام طرحهای تحقيقاتی ـ كاربردی مورد توافق طرفين به ويژه فناوریهای نوظهور در صنعت برق، اولويت دادن به عناوين مورد نظر پژوهشگاه در تعريف پايان‌نامه‌های كارشناسی ارشد و رساله‌های دكتری، استفاده از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه نیرو به عنوان مشاور پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری، همكاری در تشكيل گروه‌های پژوهشی و آزمايشگاه‌های تحقيقاتی و تبادل اطلاعات كتابخانهای در زمينه كتب، نشريات و فيلم در راستای تحقيقات موردنياز صنعت برق از جمله محورهای همکاری خاص پژوهشگاه نیرو با سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران است.

با امضای اين تفاهم‌نامه، پژوهشگاه متعهد می‌گردد در راستای انسجام‌بخشی و حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و نیز پژوهشِ محققین پسادکتری حول محور پروژه‌های سیاست‌پژوهی و آینده‌گاری مورد تأکید پژوهشگاه، تحقق اعطای فرصت‌های پژوهشی، کرسی‌های تخصصی و دعوت به همکاری اعضای هیئت علمی وابسته اهتمام ورزد. حمایت‌های پژوهشگاه متناسباً به صورت ایجاد بستر مناسب برای بهره‌­مندی سازمان از حمایت‌های صنعت برق و یا حمایت مستقیم توسط پژوهشگاه خواهد بود.

با امضاي اين تفاهم‌نامه، سازمان متعهد می‌گردد برای تسریع اجرای موضوعات مندرج در این تفاهم‌نامه شامل برنامه‌ریزی موضوع پايان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری و نیز پژوهش محققین پسادکترای علاقمند به استفاده از تسهیلات طرح شده در این تفاهم‌نامه در راستای موضوعات تحقیقاتی و طرح‌های پژوهشی دارای اولویت پژوهشگاه، اعطای فرصت‌های پژوهشی، کرسی‌های تخصصی، همکاری اعضای هیئت علمی وابسته و تبادل اطلاعات كتابخانه‌ای در راستاي تحقيقات مورد نياز صنعت برق تلاش و همکاری نماید.

هم چنین در راستای اجرای ماده 2 تفاهم نامه، طرفين خدمات خود را حسب مورد پس از بررسی‌هاي كارشناسی در چارچوب قراردادهای جداگانه در هر مجموعه ارائه خواهند نمود.

مدت اين تفاهم‌نامه از زمان امضاء و مبادله، پنج سال تعيين شده و در صورت توافق طرفين، تفاهم‌نامه قابل تمديد خواهد بود.

نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

کد امنیتی را وارد نمایید: